برگرفته از هنر تجسمی برای توانجویان
  http://www.tvat.ir/
استفاده از مطالب با ذکر نام منبع مجاز می باشد
 
دور پایانی کارگاه هنر درمانی و هنر تجسمی در استان اردبیل - ۱۳۹۴/۱۲/۲۰ خبر

دور پایانی کارگاه آموزشی تحت عنوان " طرح تقویت و توسعه برنامه های هنر درمانی در مراکز توانبخشی روزانه " که از سوی معاونت امورتوانبخشي دفترامورتوانبخشي روزانه وتوانپزشكي سازمان بهزیستی کشور طراحی و اجرایی شده ؛  با همکاری اداره کل بهزیستی استان اردبیل و در شهر اردبیل  و با حضور مدیران ارشد بهریستی استان برگزار شد .

دکتربهزاد ستاری ؛ مدیرکل بهریستی استان اردبیل ضمن خوشامد گوئی به مربیان و کارشناسان حاضر ؛ ابراز امیدواری نمود که مربیان بتوانند آموخته های خود در این دوره آموزشی را به خوبی و با جدیت در مراکز به اجرا درآورند .
ایشان با اشاره به رویکرد عمومی سازمان در افزایش کیفیت و ارائه خدمات تخصصی ؛ مقوله هنر را امری تخصصی دانسته و آنرا در ارتقاء سطح زندگی و توانمند سازی جامعه هدف سازمان موثر ارزیابی نمود .
مدیرکل بهریستی استان افزود که : ما از مرحله برآوردن نیازهای صرفاٌ فیزیولوژیک عبور کرده و ارائه خدمات تخصصی مانند هنر درمانی ؛ کار درمانی و ... را در برنامه کاری خود داریم  .

وی با اشاره به این که :  استفاده از ابزار هنر ارزش و اهمیت زیادی  در زندگی معلولین داشته و موجب رشد مهارتهای حرکتی و افزایش توانائیهای روانی آنان خواهد شد ، افزود :  هنر ؛ موجب ایجاد عزت نفس و خود پنداره مثبت در معلولین خواهد شد  و پرداختن به امور هنری آنان را از خمودگی و افسردگی خارج ساخته و آنان را شاداب و پویا خواهد نمود  . همچنین ، پرداختن به امور هنری راهکار مناسبی برای  تخلیه هیجاناتی مانند خشم ؛ اضطراب و ترس است .

دکتر ستاری تاکید نمود که : هنر و هنر درمانی از جایگاه علمی بالائی در این زمینه برخوردار بوده و پرداختن به هنر ابزار مناسبی برای تکریم جامعه هدف سازمان است .
مدیرکل بهریستی استان در پایان این جلسه، با اشاره به کار کارشناسی و کلان انجام شده در حوزه معاونت امور توانبخشی بهزیستی کل کشور  و به ویژه  دفترامورتوانبخشي روزانه وتوانپزشكي سازمان  ؛ خانم دکتر نوع پرست، از ایشان تشکر نمود .
ایشان همچنین از تلاشهای آقایان ، یعقوبی معاونت امور توانبخشی استان و موسوی ریاست بهزیستی شهرستان سرعین و دیگر کارشناسان سازمان در برگزاری این دوره تقدیر نمود .
 
حضرتی فر کارشناس توانبخشی  مراکزذهنی غیر دولتی استان که مسئولیت هماهنگی و اجرای این دوره را بر عهده داشت در ارتباط با برگزاری این کارگاه آموزشی گفت : این دوره دست آوردهای خوبی داشت و امیدواریم مربیان بتوانند از آموخته های خود به بهترین نحو استفاده نمایند ؛ سازمان نیز بر روند اجرای آن نظارت خواهد نمود .
حضرتی فر ؛ گرایش به هنر را نوعی میل ذاتی و درونی انسان دانست که در همه انسانها از سوی خداوند به ودیعت نهاده شده و هر کس به اندازه استعداد ؛ تلاش و آموزشهایی که می بیند ؛ می تواند  آن را محقق سازد .
وی بیان داشت که : هنر درمانی می تواند  ابزاری برای به فعلیت رساندن این استعدادهای بالقوه در وجود ما و به ویژه جامعه هدف سازمان باشد .
وی از زحمات مسئولین استانی و همچنین دکتر نحوی نژاد ؛ خانم دکتر نوع پرست و خانم دکتر فخری در بهزیستی کل کشور  در ارتباط با برگزاری این دوره ها تشکر نمود .

به گفته حضرتی فر در این دوره 25 مربی از شهرهای اردبیل ؛ مشکین شهر ؛ پارس آباد ؛ خلخال و گرمی شرکت داشتند

این کارگاه آموزشی در محل اداره بهزیستی شهرستان سرعین و توسط انجمن هنر درمانی اردبیل برگزار شد .

این خبر را در سایت بهریستی استان اردبیل بخوانید

 

برگرفته از هنر تجسمی برای توانجویان
  http://www.tvat.ir/
استفاده از مطالب با ذکر نام منبع مجاز می باشد